ΠΑΡΑ-THEMA

Ίσως η απόκρουση της χρονιάς! Δείτε τι «έπιασε» ο Ντεγκρά και παραμιλούσαν όλοι

Ίσως η απόκρουση της χρονιάς! Δείτε τι «έπιασε» ο Ντεγκρά και παραμιλούσαν όλοι

Τον παλιό καλό Ντεγκρά, που δοξάστηκε και αγαπήθηκε όσο λίγοι στην ομάδα της Λεμεσού, θύμισε το απόγευμα της Κυριακής ο Αργεντινός τερματοφύλακας της ΑΕΛ κάνοντας ίσως και την απόκρουσης της χρονιάς.

Το χρονόμετρο σημάδευε το 80ο λεπτό και ήταν η στιγμή που ο «Άγιος» απέδειξε γιατί συγκαταλέγεται στους καλύτερους τερματοφύλακες που πέρασαν ποτέ από την Κύπρο. Ο Λαμπρόπουλος στοπάρει με το στήθος και εξαπολύει μια βολίδα την οποία με κάποιο τρόπο που μόνο ο ίδιος ξέρει ο Ματίας αποκρούει εντυπωσιακά.

Στην απόκρουση του πορτιέρο της ΑΕΛ σχολίασαν τόσο οι συνάδελφοι της CytaVision όσο και ο παίκτης της Αγίας Νάπας, λέγοντας πως πρόκειται για το highlight του παιχνιδιού, ίσως και της χρονιάς.

Αν υπάρξουν βραβεία για αποκρούσεις στο τέλος της χρονιάς η «πτήση» του τερματοφύλακα της ΑΕΛ σίγουρα θα είναι από τα φαβορί

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΡΤΑΣΑΤΕ;  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top