ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Kοιμόταν με την… κοκαΐνη ο Θεοδωρόπουλος στη Λάρνακα

Kοιμόταν με την… κοκαΐνη ο Θεοδωρόπουλος στη Λάρνακα

Στην κυριολεξία στον ύπνο… έπιασαν οι αστυνομικοί της ΥΚΑΝ Λάρνακας τον Γιώργο Θεοδωρόπουλο, όταν επέδραμαν στο βοηθητικό υποστατικό της οικίας του, που είχε διαμορφωθεί ως υπνοδωμάτιο.

Σύμφωνα με άρθρο του δημοσιογράφου, Βάσου Βάσου, στην  εφημερίδα «Πολίτης», τον βρήκαν να κοιμάται στο κρεβάτι του, αλλά το διπλανό κομοδίνο ήταν γεμάτο με ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης μέσα σε χαρτονομίσματα και σε κουτιά, ενώ βρέθηκαν και δύο ζυγαριές ακριβείας. Εντός του  κομοδίνου εντοπίστηκε ποσό 475 ευρώ, ενώ ποσό 3155 ευρώ βρέθηκε σε πορτοφόλι που ήταν πάνω από το ερμάρι του υπνοδωματίου.

Ο Θεοδωρόπουλος βρέθηκε ένοχος από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, έπειτα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία σε κατηγορίες που αφορούν κατοχή ναρκωτικών και κατοχή με σκοπό την προμήθευα σε άλλα πρόσωπα και τη Δευτέρα, 21/12, καταδικάστηκε σε 18μηνη ποινή φυλάκισης.  

Ωστόσο,  λόγω έλλειψης επαρκούς μαρτυρίας, το δικαστήριο αθώωσε τον κατηγορούμενο στην κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, καθότι, όπως αποφάνθηκε, δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία που είναι αναγκαία προκειμένου να εξαχθεί το συμπέρασμα, με τη βεβαιότητα που χρειάζεται σε ποινικές υποθέσεις, ότι τα συγκεκριμένα χρήματα είναι έσοδα από την εμπορία ναρκωτικών.

«Δεν είμαι διατεθειμένη να καταλήξω σε συμπεράσματα μόνο με περιστατική μαρτυρία, στην απουσία άλλης μαρτυρίας, που κάνει  τη σύνδεση των ναρκωτικών με τα χρήματα βέβαιη», εξήγησε στην απόφαση της η δικαστής Νάταλι Ταλαρίδου.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τρέχει η Πυροσβεστική: Νέα πυρκαγιά στην Πάφο – Διαχειρίσιμη η φωτιά στην Ανάγια

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

Καταστήματα πώλησης επίπλων: Τι αφορούσε ο έλεγχος, η κυριότερη παραβίαση και τα ποσοστά  

Υστερούν τα δικαιώματα ασθενών στην Κύπρο: Σοκάρουν όσα βιώνουν οι ηλικιωμένοι - «Φωνές» για υποστελεχωμένα τμήματα

Eurovision 2024: Σαρωτικός ο δεύτερος ημιτελικός στο ΡΙΚ - Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης



Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Με πανό έξω από το Δικαστήριο για την υπόθεση Θανάση: «Είναι και δικό μας παιδί» - Δεν εντοπίστηκε το κινητό του μέχρι σήμερα

Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, η διαδικασία της απόφασης για την τρίτη θανατική ανάκριση, για τα αίτια θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποιος είχε εντοπιστεί νεκρός στις 29 Σεπτεμβρίου του 2005 κάτω από την γέφυρα της Άλασσας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top