Σοκ στον αυτοκινητόδρομο: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το περιστατικό εγκατάλειψης - Έρευνες για τον οδηγό

Σοκ στον αυτοκινητόδρομο: Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας το περιστατικό εγκατάλειψης - Έρευνες για τον οδηγό

Ένα σοβαρό περιστατικό εγκατάλειψης μετά από οδική σύγκρουση διερευνά η Αστυνομία, έπειτα από συμβάν που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας–Αεροδρομίου στις 6 Μαΐου 2026 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας μέσω βίντεο από κάμερα οχήματος που δημοσιεύθηκε στα ΜΚΔ.

Σύμφωνα με το υλικό, άνδρας φέρεται να βρέθηκε πάνω στο καπό οχήματος που συνέχισε την πορεία του για περίπου δύο χιλιόμετρα, σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη και σοκαριστική σκηνή.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Αναφορικά με βίντεο που έχει δημοσιοποιηθεί και αφορά οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ του κυκλικού κόμβου Ριζοελιάς και του κυκλικού κόμβου Καλού Χωριού, στη Λάρνακα, αναφέρονται τα ακόλουθα:

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, 6 Μαΐου 2026. Μετά από οδική σύγκρουση στον αυτοκινητόδρομο, οδηγός του ενός οχήματος, ηλικίας 65 ετών, προσέγγισε το δεύτερο όχημα με σκοπό την ανταλλαγή στοιχείων.

Στη σκηνή αφίχθηκε περιπολικό της Αστυνομίας. Στη θέα των μελών της Αστυνομίας, ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εκκίνησε το αυτοκίνητό του, επιχειρώντας να εγκαταλείψει τη σκηνή.

Στην προσπάθειά του να τον ανακόψει, ο 65χρονος βρέθηκε πάνω στον ανεμοθώρακα του οχήματος, το οποίο συνέχισε να κινείται στον αυτοκινητόδρομο.

Σε κάποιο σημείο της διαδρομής, ο 65χρονος έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να υποστεί ελαφρύ τραυματισμό, συγκεκριμένα μώλωπες και εκδορές.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψε τη σκηνή.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις με σκοπό τον εντοπισμό του οδηγού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

30 χρόνια αναμονής – Η υπόσχεση του Προεδρου Χριστοδουλίδη για τους δολοφόνους Ισαάκ και Σολωμού

Νέα δέσμευση για την εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο την εκτέλεση των ενταλμάτων σύλληψης που αφορούν τους καταζητούμενους για τις δολοφονίες του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE