ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουσταφά Ακιντζί: Το 2016 να φέρει ειρήνη και σταθερότητα στη Κύπρο

Μουσταφά Ακιντζί: Το 2016 να φέρει ειρήνη και σταθερότητα στη Κύπρο

Ειρήνη και σταθερότητα για την Κύπρο, την περιοχή και για ολόκληρο τον κόσμο προσδοκεί ο Τ/κ ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί από το 2016, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε σε δημοσιογράφους με την ευκαιρία του ερχομού της νέας χρονιάς.

Όπως μεταδόθηκε από τα κατεχόμενα κατά τη διάρκεια της δεξίωσης ο Μουσταφά Ακιντζί είπε ότι ο ίδιος ως «πρόεδρος» έχει καθήκον να εργαστεί σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.

«Χρειάζεται να πετύχουμε μια μεγάλη αλλαγή το 2016. Πρώτα πρέπει να αλλάξουμε την αντίληψη μας και αντί να βλέπουμε την άλλη κοινότητα ως εχθρό να την αντικρίζουμε ως το μέλλον μας. Εγώ απέχω από το παιχνίδι αλληλοεπίρριψης ευθυνών. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι ένας νέος συνεταιρισμός, κατανόηση και ν` αρχίσουμε μια νέα εποχή έτσι ώστε να σώσουμε την τ/κ νεολαία από ένα αβέβαιο μέλλον» δήλωσε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στη δεξίωση ο Τ/κ ηγέτης.

«Ας γίνουμε του χρόνου ένα από τα δύο ιδρυτικά κράτη. Ας γίνουμε μέρος του διεθνούς δικαίου. Πιστεύω ότι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτή την αλλαγή» πρόσθεσε.

«Η έκκληση μου αφορά και την ε/κ κοινότητα με την οποία θα εγκαθιδρύσουμε το συνεταιρισμό» συμπλήρωσε και επανέλαβε την ευχή όπως το 2016 φέρει ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top