Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η Κυβέρνηση, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΚΥΠΕ, εκτιμά ότι το αργότερο μέχρι τις αρχές της τρίτης εβδομάδας Ιανουαρίου το θέμα θα έχει διευθετηθεί.
Χθες η Υπουργός Εργασίας είχε δηλώσει ότι μέχρι την απόφαση του Ανωτάτου θα εφαρμόζεται ο Νόμος του 2006 με βάση το τεκμήριο της συνταγματικότητας. Τα καταστήματα δηλαδή θα είναι κλειστά την Κυριακή, ενώ το Σάββατο θα είναι ανοικτά μέχρι τις 6μμ και την Τετάρτη μέχρι τις 3μμ.
Η Υπουργός είπε ότι θα ζητηθεί επίσπευση της απόφασης του Ανωτάτου και απηύθυνε έκκληση προς όλους «να μην απολυθούν οποιοιδήποτε υπάλληλοι μέχρι να δούμε και την τελική απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




