LIFESTYLE

Πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Κύπρο! (PHOTOS) Η Ευριδίκη στο κέντρο της Λευκωσίας με τον σύντροφο της

Πρώτη δημόσια εμφάνιση στην Κύπρο! (PHOTOS) Η Ευριδίκη στο κέντρο της Λευκωσίας με τον σύντροφο της

Η αγαπημένη Κύπρια τραγουδίστρια πέρασε μια γεμάτη χρονιά, με τα πάνω και τα κάτω της, απασχόλησε τα media με την είδηση που την ήθελε να χωρίζει με τον σύζυγό της αλλά λίγο πριν φύγει το 2015, την πετύχαμε στο κέντρο της Λευκωσίας ανανεωμένη και στα καλύτερά της!

Γράφει ο Στέφανος Χαραλάμπους – Lifestyle Editor.

Η Ευριδίκη λοιπόν βρέθηκε νωρίς το απόγευμα στη Λεωφόρο Χριστουγέννων, στη Μακαρίου, για το απαιτούμενο sound check, πριν τη live εμφάνισή της και μαζί της ήταν βεβαίως και ο νέος της έρωτας, που δεν την άφηνε στιγμή από τα μάτια του.

Πολύ χαιρόμαστε που βλέπουμε τη συμπατριώτισσά μας, να τιμά την ιδιαίτερη της πατρίδα, έστω κι αν οι υποχρεώσεις της στην Αθήνα είναι τόσο μεγάλες αλλά χαιρόμαστε περισσότερο που την βλέπουμε να είναι και πάλι ερωτευμένη και χαμογελαστή!

Ρωτήσαμε την Ευριδίκη τι κρατάει από το 2015:

Κρατάω όλες τις όμορφες στιγμές, όλα τα χαμόγελα που μου χάρισαν αγαπημένα μου άτομα και όλα αυτά που με έκαναν να νιώσω καλύτερος άνθρωπος. Είτε ήταν πράγματα που προσέφερα εγώ σε συνανθρώπους μου, είτε ήταν γεγονότα που με επηρέασαν και με έκαναν να ανακαλύψω ακόμη περισσότερο τον εαυτό μου και την εσωτερική μου δύναμη.

Ρωτήσαμε και τι «πετάει»:

Δεν πετάω τίποτα από το 2015 και γενικά δεν πετάω ποτέ, τίποτα από τη ζωή μου, γιατί ακόμη και τα αρνητικά πράγματα που ζούμε, πιστεύω μας κάνουν πιο δυνατούς.

Η ευχή της για τη νέα χρονιά:

Για το 2016 εύχομαι και στον εαυτό μου κι εννοείται σε όλους μας, να είναι μια χρονιά δημιουργική, με υγεία και πάνω από όλα αγάπη. Είναι απλά πράγματα, αλλά είναι αυτά που χρειαζόμαστε. Αγάπη και υγεία για όλους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top