Ελλάδα: Τον πήγαν σπίτι τους για να του χαρίσουν τηλεόραση και τον σκότωσαν

Ελλάδα: Τον πήγαν σπίτι τους για να του χαρίσουν τηλεόραση και τον σκότωσαν

Στη σύλληψη δύο ατόμων προχώρησε η αστυνομία, εξιχνιάζοντας τη δολοφονία ηλικιωμένου άνδρα στην Κάτω Πορόια Σερρών.

Μία 24χρονη και ένας 29χρονος κατηγορούνται ότι έστησαν παγίδα στον 85χρονο στις 27 Δεκεμβρίου, οδηγώντας τον στο σπίτι στο οποίο έμεναν με πρόσχημα ότι θα του χάριζαν μία τηλεόραση.

Ο 29χρονος περίμενε κρυμμένος στο σπίτι και τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο χτυπώντας τον με λοστό στην ωμοπλάτη. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν τα ρούχα για να βρουν χρήματα.

Οι δυο δράστες εντοπίστηκαν στο Διδυμότειχο, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του 29χρονου εκκρεμούσαν μια καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θράκης και ποινή κάθειρξης έξι ετών για διακεκριμένη κλοπή, ένα βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Θράκης με το οποίο διατάχθηκε η αντικατάσταση με περιορισμένη κράτηση των περιοριστικών όρων για ληστεία και μια καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Αλεξανδρούπολης για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.



 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE