ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης!

ΣΟΚ: Βρέθηκε νεκρός πρώην ποδοσφαιριστής της Ξάνθης!

Νεκρός βρέθηκε στον ποταμό Ρήνο ο Στιβ Γκοχούρι που είχε περάσει στο παρελθόν από τη Ξάνθη

Νεκρός στα νερά του ποταμού Ρήνου, βρέθηκε ο Ιβοριανός αμυντικός Στιβ Γκοχούρι, που στο παρελθόν είχε περάσει από τα ελληνικά γήπεδα, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Ξάνθης. 

Ο παίκτης που αγωνιζόταν στη Ροτ – Βάις Έρφουρτ, αγνοούνταν εδώ και τρεις βδομάδες σύμφωνα με την οικογένεια του, με το πτώμα του να εντοπίζεται σήμερα (2/1) στα παγωμένα νερά του ποταμού Ρήνου. 



Σύμφωνα με το sport-fm.gr ο θάνατος του 34χρονου που είχε περάσει πρόσφατα ερωτική απογοήτευση, φαίνεται πως ήταν αυτοκτονία, με την αστυνομία να αναφέρει πως βρέθηκαν στον οργανισμό του ίχνη ναρκωτικών ουσιών.

Νεκρός πρώην παίκτης της Ξάνθης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE