ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι τα Θεοφάνια! Διαβάστε πότε και που θα βρέξει

Αναλυτική πρόγνωση του καιρού μέχρι τα Θεοφάνια! Διαβάστε πότε και που θα βρέξει

H ψυχρή αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή σταδιακά υποχωρεί ωστόσο βροχές και καταιγίδες δεν εγκαταλείπουν οριστικά την Κύπρο, αν και διαστήματα με αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, ενώ στα ορεινά και ηµιορεινά θα σηµειωθεί χιονόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 4 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα παράλια και στους 5 βαθµούς υπό το µηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Αύριο, αρχικά, ο καιρός θα είναι σε αρκετές περιοχές κυρίως συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά και νοτιοανατολικά. Σύντοµα ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα καταστεί κυρίως αίθριος ενώ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή κυρίως στα δυτικά και ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 και τοπικά στα προσήνεµα µέτριοι 4 µποφόρ.Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη και αργότερα τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 παράλια και στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα παρατηρείται παγετός.

Αύριο βράδυ παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα δυτικά και ανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η Θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

Την ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να σηµειωθεί χιονόπτωση ή χιονόνερο.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο κατά το τριήµερο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top