Σοκ με τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο - Στο νοσοκομείο μητέρα και βρέφος

Σοκ με τροχαίο ατύχημα στο Ρέθυμνο - Στο νοσοκομείο μητέρα και βρέφος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Τρία Μοναστήρια Ρεθύμνου, στο ύψος του Προφήτη Ηλία, όταν δύο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Από τη σύγκρουση δεν αναφέρθηκαν σοβαροί τραυματισμοί. Ωστόσο, μία νεαρή μητέρα, η οποία επέβαινε στο ένα όχημα μαζί με το λίγων μηνών βρέφος της, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου για προληπτικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι δεν είχαν υποστεί κάποιον τραυματισμό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί και πυροσβέστες, οι οποίοι φρόντισαν για την ασφαλή διαχείριση του περιστατικού και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Τα ακριβή αίτια του τροχαίου ατυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.

ΠΗΓΗ: Daynight.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE