ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή στους δρόμους της Λάρνακας - Θα γίνεται συντήρηση από τα δημόσια έργα

Προσοχή στους δρόμους της Λάρνακας - Θα γίνεται συντήρηση από τα δημόσια έργα

Εργασίες στο κεντρικό οδικό δίκτυο της επαρχίας Λάρνακας θα διενεργήσει εντός τους τρέχοντος μηνός το Τμήμα Δημοσίων Έργων. Το Υπουργείο εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση προς ενημέρωση του κοινού:

1. Εργασίες συντήρησης και εγκατάστασης οδικού φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι τον μήνα Ιανουάριο 2016 μεταξύ των ωρών 8 π.μ. – 4 μ.μ. καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης και εγκατάστασης του οδικού φωτισμού στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας από την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία, ως ακολούθως:

Στον Αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, από τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς μέχρι τον κυκλικό κόμβο της βιομηχανικής περιοχής Αραδίππου και στις εισόδους/εξόδους πριν τον κυκλικό κόμβο Ριζοελιάς και στις δύο κατευθύνσεις.

Στους ανισόπεδους κόμβους Μενεού, Καλού Χωριού, Ριζοελιάς, Πύλας και ΚΟΤ του Αυτοκινητόδρομου Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλίμνι.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας σε μήκος 200μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα τους δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι από το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου 2016, από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 5 π.μ. της Κυριακής, 10 Ιανουαρίου 2016, θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα του δρόμου Ανθούπολης – Παλαιχωρίου από τον κυκλικό κόμβο Ανθούπολης μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή του με τη λεωφόρο Ανθούπολης με κατεύθυνση προς Λευκωσία.   

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το τμήμα αυτό του δρόμου θα είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση και η κυκλοφορία από Ανθούπολη προς Λευκωσία θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ανθουπόλεως, Επτανήσου Ύδρας και Καποδίστρια.

Η τροχαία κίνηση από Λευκωσία προς Ανθούπολη – Παλαιχώρι θα είναι απρόσκοπτη.

3. Εργασίες περιοδικής συντήρησης τους οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακας στην Αγλαντζιά

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας ανακοινώνει ότι την Κυριακή, 10 Ιανουαρίου 2016, από τις 6 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ., θα εκτελούνται εργασίες περιοδικής συντήρησης του οδοστρώματος σε τμήμα της Λεωφόρου Λάρνακας στην Αγλαντζιά από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη λεωφόρο Γρίβα Διγενή μέχρι το ύψος του Κοιμητηρίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, ο δρόμος θα είναι κλειστός για την τροχαία κίνηση και η κυκλοφορία από Λευκωσία προς Αγλαντζιά και αντίστροφα, θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Τομπάζη, Αισχύλου και Ποσειδώνος.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic4cyprus .org.cy , στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά την διάρκεια τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top