Νίκος Τσαπής: «Διερευνάται υπόθεση για απειλές, κατά υπεύθυνου αστυνομικού τμήματος»

Νίκος Τσαπής: «Διερευνάται υπόθεση για απειλές, κατά υπεύθυνου αστυνομικού τμήματος»

Ο κ. Τσαπής σε δηλώσεις του ανέφερε πως η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

«Διάφορα τεκμήρια παραλήφθηκαν από την Αστυνομία, για την υπόθεση απειλής και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, που διερευνά η Αστυνομία Πάφου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, που έγινε στην Αστυνομία, «εντοπίστηκε», όπως είπε, «στο πάτωμα του γραφείου του υπευθύνου του τμήματος οδικών μεταφορών Πάφου ένα χειρόγραφο σημείωμα με απειλητικό περιεχόμενο».

«Οι απειλές που αναγράφονταν στο συγκεκριμένο σημείωμα, αναφέρονταν στον 46χρονο υπεύθυνο του τμήματος», συμπλήρωσε.

Ο κ. Τσαπής, είπε επίσης πως: «από τις εξετάσεις που έγιναν στα γραφεία του Τμήματος Οδικών Μεταφορών προέκυψαν κάποια στοιχεία για τα οποία δικαιολογείτο η έκδοση εντάλματος σύλληψης».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE