Στην γειτονιά των αγγέλων ο Γεώργιος - Η παράκληση της οικογένειας

Στην γειτονιά των αγγέλων ο Γεώργιος - Η παράκληση της οικογένειας

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον Γεώργιο Σολομωνίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω του την οικογένειά του και ανθρώπους που τον αγάπησαν και τον εκτίμησαν.

Η εξόδιος ακολουθία του πολυαγαπημένου πατέρα θα τελεστεί τη Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2026, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας στον Στρόβολο, Λευκωσία.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τις 14:30.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας.

Η οικογένεια καλεί όσους τιμούν τη μνήμη του Γεώργιου Σολομωνίδη να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία και να συμπαρασταθούν στους οικείους του αυτές τις δύσκολες ώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE