ΚΟΣΜΟΣ

Ο David Bowie είναι το νέο μέλος της χορωδίας του παραδείσου

Ο David Bowie είναι το νέο μέλος της χορωδίας του παραδείσου

Ο David Bowie, τραγουδιστής, ηθοποιός και πολλά άλλα, ενέδωσε μετά από μια μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο, το βράδυ της 10ης Ιανουαρίου 2016, σε ηλικία 69 ετών, όπως δημοσίευσε η προσωπική του εταιρία.

του Ανδρέα Χαραλάμπους

«Ο David Bowie, πέθανε ειρηνικά σήμερα περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του, μετά από μια γενναία μάχη 18 μηνών με τον καρκίνο. Ενώ πολλοί από εσάς θα μοιραστείτε, αυτή την απώλεια, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας κατά τη διάρκεια του χρόνου της θλίψης τους», ανέφερε.

Ηθοποιοί, πολιτικοί και θαυμαστές, έσπευσαν σε απευθείας σύνδεση, για να υποβάλουν τα σέβη τους. Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έγραψε: «Μεγάλωσα ακούγοντας και παρακολουθώντας, την pop ιδιοφυΐα του David Bowie. Ήταν ο υπέρτατος ειδικός στην καινοτομία, που κατάφερνε πάντα να κάνει το σωστό. Μια τεράστια απώλεια...»

O David Robert Jones, γεννήθηκε την 8η Ιανουαρίου 1947, στο Brixton του Λονδίνου. Ήταν ένας Άγγλος τραγουδιστής, τραγουδοποιός, πολυ-οργανοπαίκτης, παραγωγός δίσκων, ενορχηστρωτής, ζωγράφος, και ηθοποιός. Ο Bowie, ήταν μια βαρυσήμαντη φιγούρα στην pop μουσική, για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και ήταν γνωστός για τις καινοτομίες που πρότεινε, ιδιαίτερα στο έργο του κατά τη δεκαετία του 1970. Η «ερμαφρόδιτη» όπως χαρακτηρίστηκε εμφάνισή του, ήταν στοιχείο της εικόνας του, ιδιαίτερα στη δεκαετία του 1970 και του 1980.

Από τα πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα: «Space Oddity», «Heroes», «Cat People», «Let’s dance» και άλλα. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως το «The Man Who Fell to Earth» και «The Prestige» με απόλυτη επιτυχία.

Ο Steve Martin από την εταιρεία επικοινωνίας του Bowie, «Nasty Little Man», επιβεβαίωσε πως έκθεση του Facebook ήταν ακριβής. «Δεν είναι φάρσα», είπε στο Reuters.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Μαινόμενος» ιερέας στη Λεμεσό προσέκρουσε σε περιπολικό και επέστρεψε να παρασύρει πεζούς - Βίντεο

Τσουχτερό πρόστιμο χιλιάδων ευρώ σε 55χρονο - Είχε στην κατοχή του αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα

Τροχαίο με μοτοσικλετιστή: Κρίσιμα ο 26χρονος - Πολύωρη η χειρουργική επέμβαση

Τρόμος για γυναίκα στη Λεμεσό: Τον φιλοξενούσε στο σπίτι της, την χτυπούσε και της έκλεψε το αυτοκίνητο υπό την απειλή μαχαιριού

Να νηστεύουμε το φαγητό μας ή την σκέψη μας; Θεολόγος εξηγεί στο «Τ» - «Δεν πρέπει να τρώμε ο ένας τον άλλο»

Νίκος Μιχαλολιάκος: Αποφυλακίζεται υπό όρους - Διαφώνησε ο Εισαγγελέας



Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Ανακοίνωσε πακέτο στήριξης ενός δις προς τον Λίβανο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν - Όσα συζήτησαν με τον ΠτΔ

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία βρίσκεται στην Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top