Ποιες πανέμορφες Κύπριες, γόνοι γνωστών οικογενειών του χώρου, δείχνουν τι εστί «φίλαθλος»!

Ποιες πανέμορφες Κύπριες, γόνοι γνωστών οικογενειών του χώρου, δείχνουν τι εστί «φίλαθλος»!

Δίνουν το ωραίο παράδειγμα - με όλες τις ερμηνείες - αγκαλιασμένες, πριν και μετά την «τέλεση» ενός επεισοδιακού αγώνα.

του Ανδρέα Χαραλάμπους

Είναι φανατικές οπαδοί των ομάδων τους και όχι μόνο. Είναι εξ αίματος συνδεδεμένες με τα σωματεία που υποστηρίζουν. Οι μεν από πλευράς προπονητή και οι δε από πλευράς διοικητικού συμβουλίου.

Ο λόγος για τις αδερφές Παναγιώτου, κόρες του γνωστού προπονητή και νυν τεχνικού του Ερμή Αραδίππου, Νίκου Παναγιώτου και η Κωνσταντίνα  Κυριάκου, συγγενής μελών του τέως και του παροντικού συμβουλίου της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου.

Σε φωτογραφία που δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς, σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και που παραθέτουμε πιο κάτω, τα κορίτσια ποζάρουν με τα κασκόλ των αγαπημένων τους ομάδων, μονιασμένες ως σωστές φιλάθλοι. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE