Έσκασε βόμβα στην ΑΕΖ Ζακακίου: Κλείνει 23χρονο παικταρά που έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ

Έσκασε βόμβα στην ΑΕΖ Ζακακίου: Κλείνει 23χρονο παικταρά που έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ

Το ταλέντο του εκτίμησαν ξένοι σκάουτερ που τον παρακολουθούσαν από πολύ νεαρή ηλικία, όταν ακόμα ο μικρός αγωνιζόταν σε ακαδημία στη Λεμεσό, μαζεύοντας τότε τα πράγματα του για να μπει στην ακαδημία μεγάλης ομάδας του εξωτερικού.

Πολλές είναι οι φορές που λέμε ότι πρέπει οι ομάδες μας να δώσουν την ευκαιρία σε Κύπριους ποδοσφαιριστές να αναδειχθούν. Να τους δώσουν την ευκαιρία να παίξουν μπάλα και να δείξουν τι αξίζουν. 

Αυτό φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της ΑΕΖ Ζακακίου που μετά την απόκτηση του Σάββα Πικραμένου από την ΕΝΑΔ προχώρησε σε περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση παίρνοντας ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κυπριακού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και πρώην παίκτη του ΑΠΟΕΛ, της Αλκής, του Ολυμπιακού Λευκωσίας τον 23χρονο Αιμίλιο Παναγιώτου

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE