Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ποδηλάτισσες – Τραυματίστηκε η μία, εξαφανίστηκε η δεύτερη

Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ποδηλάτισσες – Τραυματίστηκε η μία, εξαφανίστηκε η δεύτερη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά χθες (29/10) το απόγευμα στον δρόμο Πόλης Χρυσοχούς- Αντρολύκου στην οποία τραυματίστηκε γυναίκα 50 ετών από το Νεπάλ.

Η 50χρονη επέβαινε σε ποδήλατο ενώ δίπλα της ποδηλατούσε συμπατριώτισσα της.

Αυτοκίνητο που ακολουθούσε, στην προσπάθεια του να προσπεράσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε τις δυο γυναίκες με τα ποδήλατα τους.

Η 50χρονη τραυματίσθηκε ελαφρά και νοσηλεύεται με κατάγματα στο νοσοκομείο Πάφου ενώ η συμπατριώτισσα της, η οποία φαίνεται να διαμένει παράνομα στην χώρα και η οποία δεν τραυματίσθηκε από την σύγκρουση, εξαφανίστηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE