ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συνελήφθη και ο 18ος ύποπτος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Συνελήφθη και ο 18ος ύποπτος για το σκάνδαλο της ΣΠΕ Αγίας Φύλας

Στη σύλληψη ενός 70χρονου προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία σε σχέση με το σκάνδαλο σύναψης δανείων στην πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας, χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις.

Πρόκειται για ένα από τα δυο πρόσωπα για τα οποία δεν είχαν εκτελεστεί τα εντάλματα σύλληψης που είχε εξασφαλίσει η Αστυνομία και το οποίο φέρεται να ενεργούσε για λογαριασμό του επιχειρηματία που τελεί υπό κράτηση, με σκοπό να εντοπίζει άτομα που, έναντι αμοιβής, θα υπέγραφαν εγγυητές στα δάνεια.

Ο 70χρονος, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα υγείας, ανακρίνεται στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ συνεργάζεται πλήρως με τους αστυνομικούς ανακριτές.

Σημειώνεται πως είναι το ίδιο πρόσωπο που αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας για την πρώτη υπόθεση της ΣΠΕ Αγίας Φύλας, που εκκρεμεί ενώπιον του Κακουργιοδικείου, με κατηγορούμενους κάποια από τα πρόσωπα που τελούν υπό κράτηση για τη νέα υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top