ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στιγμές τρόμου έζησε νεαρή στο Μόλο Λεμεσού: «Ναρκομανείς και μεθυσμένοι απειλούν κοπέλες κρατώντας γυάλινα μπουκάλια...»

Στιγμές τρόμου έζησε νεαρή στο Μόλο Λεμεσού: «Ναρκομανείς και μεθυσμένοι απειλούν κοπέλες κρατώντας γυάλινα μπουκάλια...»

«Ντροπιαστική η εικόνα της κοινωνίας μας σήμερα, αφού χαρακτηρίζεται από διαφθορά και ανωμαλία» γράφει αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας που επικοινώνησε μαζί μας θέλοντας να καταγγείλει όσα της συνέβησαν πριν από λίγες μέρες στον πολυσύχναστο Μόλο Λεμεσού, λίγο μετά που έπεσε το σκοτάδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της ίδιας της νεαρής την οποία και ζήτησε να δημοσιοποιήσουμε αντίκρισε αλλόκοτες εικόνες από πρόσφατη βόλτα της στο Μόλο Λεμεσού που της προκάλεσαν αηδία και απογοήτευση για την κοινωνία που ζούμε καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο συγκεκριμένος χώρος «αποτελεί κίνδυνο και απειλή για ανήλικους, και ειδικότερα για κορίτσια, που περιφέρονται μόνα, χωρίς το κακό στο μυαλό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ:

Αναλυτικότερα , η ώρα 18:30 το απόγευμα βγήκα για βόλτα στον Μόλο Λεμεσού. Καθώς περπατούσαμε με την παρέα μου, αντικρίσαμε ένα άντρα να προβαίνει σε άσεμνες ενέργειες (τις οποίες ούτε να κατονομάσω δεν μπορώ), χωρίς να σκέφτεται για τον περίγυρο του. Προχωρήσαμε, χωρίς να δώσουμε σημασία στο τι συνέβαινε. Λίγο πριν τελειώσει η βόλτα μας, συναντήσαμε έναν άλλο άντρα, ο οποίος σταμάτησε την πορεία του και μας μιλούσε.

Εμείς ενοχλημένες, δεν δώσαμε σημασία και εκείνος στάθμευσε το αυτοκίνητό του στον χώρο στάθμευσης και μας περίμενε. Όταν τον είδαμε πανικοβληθήκαμε… Κατέβηκε από το αυτοκίνητο του μεθυσμένος και δεν ξέρω και από ποια άλλη ουσία ήταν επηρεασμένος. Περάσαμε από διπλά του, άλλα πάλι δεν δώσαμε σημασία.

Αυτός μας ακολούθησε κρατώντας στο χέρι του ένα γυάλινο μπουκάλι μπύρας. Μας απείλησε ότι αν δεν πηγαίναμε κοντά του για να του κάνουμε παρέα (με υπονοούμενα) θα μας έριχνε το μπουκάλι. Εμείς προσπαθώντας να τον αποφύγουμε φοβισμένες, αυτός μας ακολουθούσε και μόλις αντιλήφθηκε πως υπήρχαν άντρες γύρω μας, έφυγε. Και εγώ σας ρωτώ ποιος έγκειται λοιπόν πως με το που φεύγει από εμάς δεν θα έκανε κακό σε άλλα κορίτσια , η στη χειρότερη θα δημιουργούσε μέχρι και αυτοκινητικό δυστύχημα αφού ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προχωρώντας για να φτάσουμε στο αυτοκίνητο, ένας άλλος άντρας κρυμμένος εμφανίστηκε και μας ακολούθησε λέγοντας μας «let’s speak». Όταν είδε πως δεν είχε ανταπόκριση, μας είπε «you don’t want to speak?». Ταραγμένες λοιπόν, αφού ήταν μια ανάσα μακριά μας, ανοίξαμε το βήμα μας και προχωρήσαμε για το αυτοκίνητο γρήγορα, προκειμένου να εγκαταλείψουμε τον χώρο αυτό. Αναρωτιέμαι λοιπόν, εάν μέσα σε δυο ώρες αντιμετωπίσαμε τρία τέτοια περιστατικά πόσο μάλλον τι γίνεται τις υπόλοιπες ώρες ειδικά τις βραδινές.

Πώς η κοινωνία μας έχει φτάσει ως εδώ; Η απάντηση μάλλον κρύβεται στο γεγονός ότι οι αρμόδιες αρχές έχουν κλείσει τα μάτια για αυτά τα «μικρά» και «ασήμαντα» πράγματα, που συμβαίνουν στην πολιτεία. Ακόμα και οι πολίτες αγνοούν κάτι τέτοιες εικόνες, χωρίς να τους ενδιαφέρει το γύρω τους παρά μόνο το είναι τους!

Η αναγνώστρια είναι στη διάθεση της Αστυνομίας ώστε αυτοί οι ανεγκέφαλοι που προκαλούν τρόμο σε νεαρές κοπέλες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top