Οταν η Αριστοτέλους έχει κέφια μιλάει και Αγγλικά... ή τουλάχιστον προσπαθεί - VIDEO

Οταν η Αριστοτέλους έχει κέφια μιλάει και Αγγλικά... ή τουλάχιστον προσπαθεί - VIDEO

Μπορεί η Χριστιάνα Αριστοτέλους να ισχυρίζεται οτι απο Αγγλικά δεν τα πάει πολύ καλά

Τα αγγλικά της προσπάθησε να εξασκήσει και να μας πείσει οτι μαθαίνει σε κάθε live η Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Με το τέλος της ερμηνεία της Στεφανής Χαραλάμπους και της Σάρα Διογένους, η Χριστιανα Αριστοτέλους προσπάθησε να μεταφράσει στα αγγλικά όσα έλεγαν οι κριτές στην Σάρα.

Το αποτέλεσμα θα λέγαμε πως χάρισε γέλιο, όχι διότι η Χριστιάνα δεν τα πήγε καλά, αντιθέτως επειδή κατάφερε να έχει και την κατάλληλη προφορά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Πρώτη επικοινωνία Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν: Συμφωνία για συνάντηση το συντομότερο δυνατό

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον νέο Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Τουφάν Έρχιουρμαν, ως αποτέλεσμα σχετικής πρωτοβουλίας του Προέδρου της Δημοκρατίας, αμέσως μετά τα αποτελέσματα της διαδικασίας ψηφοφορίας στις κατεχόμενες περιοχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE