ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ : Άφησε τα τέσσερα παιδιά της στο έλεος του Θεού και εξαφανίστηκε

ΚΥΠΡΟΣ : Άφησε τα τέσσερα παιδιά της στο έλεος του Θεού και εξαφανίστηκε

Ο πατέρας τους βρίσκεται στο εξωτερικό για να εργαστεί και για να στέλνει χρήματα στα παιδιά του.

Απίστευτη είναι η ιστορία που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και συγκεκριμένα εντός των ορίων των Βάσεων.

Την υπόθεση φέρνει στο φως της δημοσιότητας ο συνάδελφος  Πάμπος Βάσιλας (εφ. Φιλελεύθερος) την Τρίτη (26/01). Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα η Αστυνομική Διεύθυνση Δεκέλειας σε συνεργασία με το Γραφείο Ευημερίας διερευνά υπόθεση εγκατάλειψης ανήλικων παιδιών από την μητέρα του.

Τα παιδιά έχουν ηλικίες 7, 10, 11 και 13 ετών, με τον εν διαστάσει σύζυγος τής μητέρας τους να βρίσκεται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε χώρα της Αφρικής όπου μετέβη πριν από 2-3 βδομάδες προκειμένου να εργαστεί και να στείλει, όπως ανέφερε, χρήματα στα παιδιά του.

Ωστόσο, λίγες μέρες μετά την αναχώρησή του από την Κύπρο (διέμενε εκτός οικογενειακής εστίας μετά από διάταγμα βρετανικού δικαστηρίου), η σύζυγος εγκατέλειψε το σπίτι της και τα παιδιά, μεταβαίνοντας σε άγνωστη διεύθυνση στη Λάρνακα, και αποφεύγει να συνεργαστεί με την Αστυνομία και το Γραφείο Ευημερίας, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους.

Όπως επισημαίνεται , το Γραφείο Ευημερίας  παραχώρησε προσωρινά τη φροντίδα των παιδιών σε συγγενικό τους πρόσωπο, εν αναμονή της καθόδου του πατέρα τους στην Κύπρο.

Η μητέρα μέχρι σήμερα δεν έχει εντοπιστεί ενώ σε επικοινωνία με τις αρμόδιες  αρχές η ίδια δεν φαίνεται να επιδεικνύει διάθεση συνεργασίας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top