ΠΑΡΑ-THEMA

24χρονο Γάλλο φέρεται να κλείνει η Ανόρθωση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

24χρονο Γάλλο φέρεται να κλείνει η Ανόρθωση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

19:45-Περίπτωση τύπου… Λαμπάν φέρεται να εξετάζει σοβαρά η «Κυρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ανόρθωση φέρεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με 24χρονο Γάλλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος –όπως και ο κυπριοποιημένος μέσος- αποφάσισε να ξενιτευτεί νωρίς για ένα καλύτερο ποδοσφαιρικό μέλλον.

Ο λόγος για τον 24χρονο Ζερεμί Μανζορό, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί φτερό της επίθεσης και βρίσκεται από το 2014 στο δυναμικό της Σλάβια Σόφιας, με τα χρώματα της οποίας έχει συνολικά 45 συμμετοχές και 11 γκολ.

Η Ανόρθωση, βάσει πληροφοριών, είναι πολύ κοντά στην απόκτησή του, κάτι που γνωρίζουν και άτομα της ποδοσφαιρικής πιάτσας της Βουλγαρίας.

Ο Μανζορό ξεκίνησε την καριέρα του από την γαλλική Ράιμ , ενώ το 2013 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στη Βουλγαρία και στην Chernomorets Burgas, ενώ την επόμενη σεζόν εντάχθηκε στο δυναμικό της Σλάβια.

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top