LIFESTYLE

Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για το X-Factor: «Εγώ υπέγραψα»!

Η αποκάλυψη του Θεοφάνους για το X-Factor: «Εγώ υπέγραψα»!

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ο Γιώργος Θεοφάνους και μίλησε μεταξύ άλλων για το X-Factor που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό μέσα απ'τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ενώ στην Κύπρο θα μεταδίδεται απο το Sigma.

Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης όπως αποκάλυψε έχει υπογράψει και θα βρίσκεται στο talent show ξανά, ενώ τόνισε πως δεν ξέρει για τους υπόλοιπους. 

«Εγώ υπέγραψα τώρα δεν ξέρω οι άλλοι, βλέπω κάτι συμβόλαια πάνε και έρχονται...», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε:

«Είναι ωραία, είναι ωραία. Το X-Factor έγραψε τη δική του ιστορία στις αναμνήσεις του κόσμου. Ίσως είναι και αυτές οι ακροάσεις στην αρχή, που είναι λίγο εύθυμες, έχουν γέλιο, χιούμορ, πλάκα, που λείπει τόσο πολύ από τις μέρες μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top