LIFESTYLE

Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι του DanSing 5! Δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του ο σύντροφός της

Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι του DanSing 5! Δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του ο σύντροφός της

Πρόκειται σίγουρα για ένα από τα φαβορί του φιλανθρωπικού σόου του Mega, άλλωστε έχει μάθει να κάνει πρωταθλητισμό στη ζωή της και να πετυχαίνει όλους τους στόχους της. Η διαγωνιζόμενη όμως του DanSing 5 είναι και τρελά ερωτευμένη.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για την  παραολυμπιονίκη Καρολίνα Πελεντρίτου η οποία χθες 31/1 κατάφερε να πάρει το απόλυτο της βαθμολογίας, ακούγοντας μάλιστα από τους κριτές και κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της, με τον παρτενέρ της Παύλο Λαζάρου.

Η Κύπρια κολυμβήτρια που τρελαίνει κόσμο με τις εμφανίσεις της, στέλλοντας μάλιστα και το μήνυμα ότι άνθρωποι με προβλήματα μπορούν να διακριθούν και να διαγωνιστούν στα ίσα με όλους όσοι δεν αντιμετωπίζουν όσα η ίδια περνά όλα αυτά τα χρόνια με την όραση της είναι και τρελά ερωτευμένη.

Ο σύντροφός της, ο γνωστός Ελλαδίτης δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Χατζηγεωργίου δεν την άφηνε λεπτό από τα μάτια του, ακολουθώντας την τόσο στα παρασκήνια όσο και στον χώρο της καφετέριας, δείχνοντας ότι οι δυο τους, έχουν κάτι πολύ δυνατό που τους δένει.

Ομολογούμε ότι το ζευγάρι είναι πολύ ταιριαστό και στηρίζει ο ένας τον άλλο με όποιο τρόπο μπορεί γι αυτό και ο σύντροφός της ταξιδεύει στην Κύπρο μαζί της ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της, όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του το επιτρέπουν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top