ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η παράκληση της οικογένειας του 17χρονου για την κηδεία

Η παράκληση της οικογένειας του 17χρονου για την κηδεία

Κατόπιν τηλεφωνημάτων από κόσμο, που επικοινωνούσε με την ιστοσελίδα μας, για να μάθει πότε θα γίνει η κηδεία του 17χρονου Κωνσταντίνου Νικολάου δημοσιοποιούμε την ανακοίνωση της οικογένειας.

Η κηδεία του 17χρονου Κωνσταντίνου Νικολάου, ο οποίος έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Δευτέρας, (8/2), θα τελεστή στις 11 Φεβρουαρίου, ημέρα Πέμπτη, ώρα 14:00 από τον Ιερό Ναό των Αγίων Κοσμά και Αιτωλού στον Άγιο Αθανάσιο.

Έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων όπως γίνουν εισφορές για την οικογένεια. 

Η εκκλησία αναμένεται να είναι κατάμεστη από συγγενείς και φίλους του νεαρού, που έτσι ξαφνικά και αναπάντεχα έχασαν τον αγαπημένο τους Κωνσταντίνο. 

Ο νεαρός, βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν η μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα που οδηγούσε επί της λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού, συγκρούστηκε με όχημα, που ερχόταν από την αντίθεση λωρίδα. Τόσο το θύμα, όσο και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου, έκαναν σωρεία τροχαίων παραβάσεων, που είχαν ως αποτέλεσμα να επέλθει το μοιραίο.   

Διαβάστε επίσης: O 17χρονος Κωνσταντίνος θα ζούσε σήμερα αν....! Φώναζαν εδώ και καιρό οι κάτοικοι της περιοχής! Bίντεο

Ο 17χρονος μαθητής Κωνσταντίνος Νικολάου έμελλε να είναι το πρώτο θύμα της ασφάλτου για το 2016 στην Λεμεσό

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στη Λεμεσό: Νεαρός μοτοσικλετιστής «έσβησε» στην άσφαλτο! Εκσφενδονίστηκε 20μέτρα και πέθανε ακαριαία

Διαβάστε επίσης: Δυστυχώς κακά μαντάτα: Πολύ σοβαρό τροχαίο με μοτοσικλετιστή στη Λεμεσό (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε επίσης: «Αυτή η μοτοσικλέτα δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στους Κυπριακούς δρόμους» Θρήνος για το χαμό του 18χρονου μοτοσικλετιστή - ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης: Θανατηφόρο Λεμεσού: Μπήκε στην αντίθετη λωρίδα για να σταθμεύσει! «Ακραία ασυνείδητη συμπεριφορά! Αν αυτό χαρακτηρίζει τον Κύπριο οδηγό, λυπούμαι»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top