LIFESTYLE

Τρελά ερωτευμένη η Κύπρια τραγουδίστρια! Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου

Τρελά ερωτευμένη η Κύπρια τραγουδίστρια! Καυτά φιλιά στη μέση του δρόμου

Εθισμένοι στη γυμναστική αλλά και στον... έρωτα είναι η Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της Δημήτρης Κατριβέσης.

Ο Δημήτρης είναι σεφ σε γνωστό εστιατόριο των βορείων προαστίων της Αθήνας, ενώ η Κύπρια τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα με μεγάλη επιτυχία στην... κουζίνα.

Κι επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι αλλά προσθέτει επιπλέον κιλά άμα δεν έχεις το νου σου, το ζευγάρι σχεδόν καθημερινά βρίσκει χρόνο να πηγαίνει στο γυμναστήριο, κάνοντας είτε ενόργανη είτε αερόβια, προκειμένου να πάνε... περίπατο οι θερμίδες και εκείνοι να μην αποχωριστούν τους τέλειους κοιλιακούς τους! 

Ο φωτογραφικός φακός του YOU απαθανάτισε, το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, το ζευγάρι στην περιοχή της Γλυφάδας να κάνει τζόκινγκ αλλά και να διακόπτει την αθλητική του δραστηριότητα για τρυφερές αγκαλιές και φιλιά.

Η Μαριάντα και ο Δημήτρης ζουν σαν παντρεμένοι και μετά από 10 μήνες που είναι μαζί σκέφτονται να επισημοποιήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ κάνουν νέα αρχή στη ζωή τους, έχοντας και οι δύο ως προτεραιότητά τους τον 22 μηνών γιο της Μαριάντας, Νικόλα, τον οποίο λατρεύουν», είδήλωσε στο περιοδικό στενός φίλος του ζευγαριού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top