Πέθανε ο πρώην ΓΓ του ΟΗΕ, Μπούτρος-Μπούτρος Γκάλι

Πέθανε ο πρώην ΓΓ του ΟΗΕ, Μπούτρος-Μπούτρος Γκάλι

Απεβίωσε στην ηλικία των 93 χρόνων, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Μπούτρος Μπούτρος-Γκάλι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Οπως μεταδίδει, την ανακοίνωση έκανε σήμερα ο Αντιπρόσωπος της Βενεζουέλας στα Ηνωμένα Εθνη, Πρέσβης Ραφαέλ Ντάριο Ραμίρες Καρένο, που προεδρεύει του Συμβουλίου Ασφαλείας για το Φεβρουάριο. Το ΣΑ τήρησε μονόλεπτη σιγή στη μνήμη του αποβιώσαντα.

Ο κ. Γκάλι, διετέλεσε Γενικός Γραμματέας των ΗΕ από το 1992 έως το 1995.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE