ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θρύλος των Κυπριακών γηπέδων κατεβαίνει Βουλευτής με το ΔΗΚΟ! «Το κάνω για τους νέους μας…»

Θρύλος των Κυπριακών γηπέδων κατεβαίνει Βουλευτής με το ΔΗΚΟ! «Το κάνω για τους νέους μας…»

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση ότι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του Κυπριακού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να διεκδικήσει ένα έδρανο στη Βουλή στις εκλογές του Μαΐου.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

 Ο λόγος για τον μεγάλο Γιαννάκη Γιαγκουδάκη, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, που  αποδέχτηκε την πρόσκληση του Νικόλα Παπαδόπουλου και το όνομα του θα συμπεριληφθεί στη λίστα του κόμματος για τις Βουλευτικές του 2016 στη Λεμεσό.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Γιαγκουδάκη ο οποίος μας επιβεβαίωσε την πληροφορία αναφέροντας:

«Έκρινα ότι κάτι πρέπει να γίνει, δεν μπορώ άλλο να βλέπω όλους αυτούς τους νέους στην Κύπρο να είναι άνεργοι, πρέπει να αντιδράσουμε γιατί θεωρώ όλους τους γονιούς όπως και εμένα υπεύθυνους.»

Συνέχισε αναφέροντας ότι ο ίδιος αν και ανέντακτος πολιτικά, είπε το μεγάλο «ναι» στο ΔΗΚΟ  και τον Νικόλα Παπαδόπουλου, μετά από σκέψεις που έκανε τις τελευταίες 7 μέρες.

«Απάντησα θετικά, γιατί έχουμε καθήκον να βάλουμε πλάτη για τους νέους. Αν και δεν υπάρχει χρόνος για προεκλογική εκστρατεία, έτσι και αλλιώς δεν είμαι κομματικός, θα δώσω τη μάχη μου, γιατί πρέπει να βρεθούν άνθρωποι να βοηθήσουν, ιδιαίτερα τους νέους».

Εμείς να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Γιαννάκη Γιαγκουδάκη στον τίμιο αγώνα του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top