ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Admine βραβεύτηκε από την RSM ως National Champion για τα European Business Awards 2015/16

H Admine βραβεύτηκε από την RSM ως National Champion για τα European Business Awards 2015/16

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Κατοικία του Βρετανού Πρέσβη John Kittmer τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, η RSM Ελλάδος (μέλος του δικτύου της RSM, ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων) γιόρτασε την επιτυχία της Admine και ακόμα 35 ελληνικών επιχειρήσεων που διακρίθηκαν ως National Champions στα φετινά European Business Awards sponsored by RSM 2015/16.

Η Admine είναι ένα βραβευμένο Digital Agency με αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση ολοκληρωμένων 360ο προγραμμάτων επικοινωνίας με digital first προσανατολισμό, διαμορφώνοντας ισχυρή παρουσία για τα brands που διαχειρίζεται τόσο on line όσο και οff line.

Με έδρα την Θεσσαλονίκη, η Admine έχει παρουσία στην Κύπρο εδώ και 5 χρόνια με διευρυμένο πελατολόγιο Κυπριακών εταιρειών.  Την πιο σημαντική προσθήκη στο πελατολόγιο της Admine στην Κύπρο για το 2015 αποτελεί η Τράπεζα Κύπρου. Η βράβευση αυτή κάνει τόσο την Admine Κύπρου όσο και τους πελάτες της πολύ υπερήφανους.

Ο Τηλέμαχος Μαυράκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ADMINE αναφέρει:

«Η βράβευση στην κατηγορία Customer Focus / Επικέντρωση στον Πελάτη, αφενός αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και συνεχούς προσπάθειας να βάζουμε τον πελάτη πάνω από όλα, αφετέρου μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία μας»

Λίγα λόγια για τα European Business Awards

Τα European Business Awards sponsored by RSM είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός  θεσμός  ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις καλές πρακτικές, την καινοτομία και την υπεροχή των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Διοργανώνεται για ένατη συνεχή χρονιά, με κύριο χορηγό το διεθνές δίκτυο ανεξάρτητων ελεγκτών και συμβούλων επιχειρήσεων RSM International.  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και είναι ανοιχτή σε όλες τις επιχειρήσεις, κάθε μεγέθους και κλάδου.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρίες που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορους κλάδους δραστηριότητας, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη.

Το πρόγραμμα των EBA επιτελεί τρεις στόχους για την ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα:

•Προβάλλει τις καλές πρακτικές                                                                                              

•Επιβραβεύει και αναγνωρίζει τις επιχειρηματικές επιτυχίες

•Παρέχει case studies και παραδείγματα προς μίμηση από τις επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν

Γιατί μία καινοτομική, ισχυρή και με όραμα επιχειρηματική κοινότητα δημιουργεί μία επιτυχημένη και ευημερούσα Ευρώπη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

LIVE: Δείτε τη λειτουργία της Πρώτης Ανάστασης ζωντανά από το Μετόχι Ιεράς Μονής Κύκκου

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, γίνεται η λεγόμενη Πρώτη Ανάσταση, δηλαδή το προανάκρουσμα της Αναστάσεως που μεταδίδουν οι ύμνοι και της προσμονής της λυτρώσεως όλης της κτίσεως από την φθορά και τον θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top