Παντελή η Κύπρος σε αγάπησε! Δείτε τον πανικό στην ΠΡΩΤΗ του εμφάνιση στην Κύπρο το 2012! (VIDEO)
19.02.2016 - 15:53
Παρά τα όσα γράφονται και λέγονται ο Παντελής Παντελίδης ήταν ένας πολύ αγαπητός τραγουδιστής στην Κύπρο, με πολύ μεγάλο fan club που τον στήριζε και τον ακολουθούσε σε κάθε το βήμα.
Οι Κύπριοι στην πρώτη του εμφάνιση στην Κύπρο έγραφαν «Και αυτή η νύχτα είναι αλκοολική» αποθεώνοντας το νεοεμφανιζόμενο τότε τραγουδιστή, του οποίου οι επιτυχίες μετρούνταν στο ένα του χέρι.
Ο λαϊκός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά το νησί μας τον Ιούνιο του 2012, σε ένα κατάμεστο μαγαζί στη Λεμεσό, το οποίο ήταν πολύ μικρό για να χωρέσει την αγάπη του κόσμου για τον Παντελή Παντελίδη.
Παντελή η Κύπρος δεν σε έκραξε, η Κύπρος, όπως και όλη η Ελλάδα σε αγάπησε και θα σε αγαπάει όσο τα τραγούδια σου θα μιλούν στις καρδιές των ανθρώπων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει λεβέντη μας
Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.