LIKE ONLINE

Το νέο smartphone των $4, έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά...

Το νέο smartphone των $4, έχει αξιοπρεπή χαρακτηριστικά...

To φθηνότερο κινητό στον κόσμο, θεωρείται ότι είναι το Android-powered Freedom 251 της ινδικής εταιρείας Ringing Bells.

Η ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, που είναι μόλις $4 (251 ρουπίες Ινδίας), οφείλεται σε μία κυβερνητική πρωτοβουλία με την ονομασία “Make in India”, που παρέχει σημαντικά κίνητρα σε εταιρείες να κατασκευάζουν συσκευές στην Ινδία.
 
Η συσκευή, παρά το ιδιαίτερα χαμηλό της κόστος διαθέτει οθόνη LCD IPS 4,0 ιντσών ανάλυσης qHD, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, μπαταρία 1450mAh, 1GB RAM και 8GB επεκτάσιμου –έως και 32GB μέσω κάρτας microSD- αποθηκευτικού χώρου. Επίσης διαθέτει εμπρόσθια κάμερα 0.3MP και κύρια κάμερα 3.2MP.
 
Όπως αναφέραμε, η συσκευή κατασκευάζεται από μία εταιρεία με την ονομασία Ringing Bells, υπό την κυβερνητική πρωτοβουλία “Make In India” ωστόσο στο XDA Developers, γίνεται λόγος για ένα αμφιλεγόμενο media launch, κατά την διάρκεια του οποίου η εταιρεία πραγματοποίησε επίδειξη του κινητού, στο οποίο είχε σβήσει την επωνυμία “Adcom”. Όπως και να έχει, η συσκευή είναι ιδιαίτερα φθηνή, και όσοι θελήσουν να την αγοράσουν δεν νομίζουμε ότι θα δώσουν ιδιαίτερη σημασία σε τέτοια ζητήματα…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top