Πώς αντέδρασε η πρώην του Παντελίδη όταν έμαθε το θάνατό του; Η γυναίκα που τον «έκαψε»...

Πώς αντέδρασε η πρώην του Παντελίδη όταν έμαθε το θάνατό του; Η γυναίκα που τον «έκαψε»...

Ο τραγουδιστής είχε ξεκινήσει να γράφει τραγούδια μετά από έναν μεγάλο έρωτα που έζησε και απογοητεύτηκε...

Η πρώην σύντροφός του έμαθε τη τραγική είδηση από τη φίλης της και συνεργάτιδα της εκπομπής «Καλημερούδια» Σοφία Μανωλάκου.

«Εγώ δεν ήμουν φίλη του Παντελή, ωστόσο μια πολύ πολύ κοντινή μου φίλη υπήρξε σύντροφος του πριν από μερικά χρόνια. Η κοπέλα είναι πολύ χαμηλών τόνων, δηλαδή και τώρα με το συμβάν δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση. Χθες την πήρα τηλέφωνο όταν το μάθαμε εδώ στην εκπομπή με την πεποίθηση ότι το ήξερε. Είχε πει και ο Παντελής εδώ όταν είχε έρθει στη συνέντευξη ότι με την κοπέλα με την οποία ο χωρισμός τους έγινε αφορμή για να γράψει τραγούδια έχουν επικοινωνία και μια καλή σχέση, φοβήθηκα μία στις χίλιες μήπως ήταν μαζί. Την πήρα τηλέφωνο, δεν το ήξερε η κοπέλα και ήμουν εγώ εκείνη που της το ανακοίνωσε και για αυτό υπήρχε και αυτή η συναισθηματική φόρτιση χθες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE