ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Πογιατζής πήρε το όπλο του! Φοβερή ατάκα για την Ανόρθωση

Ο Πογιατζής πήρε το όπλο του! Φοβερή ατάκα για την Ανόρθωση

Πήρε το όπλο του και αυτή τη βδομάδα ο αγαπημένος μας και επίσημα πλέον Αντρέας Πογιατζής και έβαλε στο στόχαστρο (μετά την Ομόνοια την περασμένη βδομάδα) την Ανόρθωση.

Η ήττα από το ΑΠΟΕΛ «πλήγωσε» την ομάδας της Αμμοχώστου και την αφήνει ουσιαστικά εκτός της κούρσας για τον τίτλο, τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα.

Όπως είναι φυσικό, μετά από μια ήττα, ψάχνουμε να βρούμε τους «ενόχους» και όπως όλοι οι φίλοι της Ανόρθωσης γνωρίζουν, αυτός ακούει στο όνομα Mαρκους Χόλγκερσον.

Δείτε στο βίντεο πως ο Αντρέας Πογιατζής σχολίασε τόσο την ήττα, όσο και την απόδοση του 30χρονου Σουηδού αμυντικού στο Κυριακάτικο παιχνίδι (21/2) αφήνοντας και αιχμές για λανθασμένους χειρισμούς του κ. Μιλίνκοβιτς, ρίχνοντας και μια ατάκα «φωτια».! « H Aνόρθωση κάθε βδομάδα πρέπει να κερδίζει δυο ομάδες….»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top