Ερντογάν: «Εξαγωγέας τρομοκρατίας» η Συρία

Ερντογάν: «Εξαγωγέας τρομοκρατίας» η Συρία

«Εξαγωγέα τρομοκρατίας» χαρακτήρισε την ταλανιζόμενη από τον εμφύλιο, Συρία, ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

«Το χάος στην Συρία παρέχει ένα περιβάλλον στο οποίο τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος, η αλ-Νόσρα, το PYD και το YPG μπορούν να αναπτυχθούν και να εξαπλωθούν» δήλωσε ο Εντογάν σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, χθες.

«Εμείς, ως Τουρκία, δίνουμε μάχη με μια τρομοκρατική, αποσχιστική οργάνωση εδώ και 30 χρόνια. Θεωρούμε ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ των τρομοκρατικών οργανώσεων» πρόσθεσε ο Ερντογάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Κύκλωμα βαρυποινίτη: Τα ναρκωτικά, η προστασία και η προέλευση του πίνακα - Το... χαρτί της υπεράσπισης και η ανανέωση κράτησης

Παράταση έξι ημερών στην κράτηση τριών υπόπτων για διερευνώμενη υπόθεση δράσης κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών αποφάσισε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ύστερα από την ολοκλήρωση πολύωρης διαδικασίας που είχε ξεκινήσει από νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE