ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παραλίμνι: Άγριο ξύλο σε νυχτερινό κέντρο για τα μάτια μιας κοπέλας - Στο χειρουργείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο ένας

Παραλίμνι: Άγριο ξύλο σε νυχτερινό κέντρο για τα μάτια μιας κοπέλας - Στο χειρουργείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση ο ένας

Υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης εναντίον δύο ατόμων από το Παραλίμνι εξετάζει η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου στο Παραλίμνι από δύο αδέλφια ηλικίας 23 και 19 χρόνων από το Φρέναρος, ότι στις 13 Φεβρουαρίου ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο στο Παραλίμνι, δέχθηκαν επίθεση από έξι άτομα, μεταξύ των οποίων δύο άτομα από το Παραλίμνι ηλικίας 21 και 20 χρόνων. Ο 21χρονος είναι εθνοφρουρός.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία, η αιτία του επεισοδίου ήταν παρεξήγηση μεταξύ του 23χρονου παραπονούμενου και του 20χρονου  σε σχέση με κοπέλα υπάλληλο του νυχτερινού κέντρου.

 
Μετά την επίθεση οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου εξετάστηκαν από επί καθήκοντι ιατρό.
 
Ο 23χρονος διαγνώστηκε ότι έφερε εκδορές στην πλάτη και θλαστικό τραύμα στον αριστερό αντιβραχίονα και αφού του έγιναν συρραφές  απολύθηκε.
 
Ο 19χρονος έφερε εκδορές στην πλάτη και στα χέρια και κρανιοεγκεφαλική κάκωση και απολύθηκε από το Νοσοκομείο με οδηγίες.

Στις 16 Φεβρουαρίου ο 19χρονος επισκέφθηκε ιδιωτική κλινική στο Παραλίμνι λόγω πόνων και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 
Εναντίον των δύο υπόπτων εξασφαλίστηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης,  συνελήφθηκαν από την Αστυνομία και σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων κράτησης.

*H φωτογραφία είναι αρχείου

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top