Πάφος: Στο δικαστήριο ο 60χρονος για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

Πάφος:  Στο δικαστήριο ο 60χρονος για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικης

Ενώπιον του μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθεί σήμερα εκ νέου ο 60χρονος Βρετανός για την υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και άσεμνης επίθεσης εναντίον ανήλικης.

Το δικαστήριο όρισε την  υπόθεση για τις 09:00 το πρωί και ο 60χρονος παρέμενε υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές.

 Στην τελευταία δικάσιμο που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών κατέθεσε  ο ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους και είχε ολοκληρωθεί η μαρτυρία της υπόθεσης από την κατηγορούσα αρχή.

Η σύλληψη του 60χρονου έγινε την 1η Σεπτεμβρίου ύστερα από καταγγελία συγγενικών προσώπων της μικρής.

KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.