LIFESTYLE

H Αριστοτέλους στο πλευρό της Σκορδά για τον Παντελίδη «Της λένε να πεθάνουν τα παιδιά σου...»(VIDEO)

H Αριστοτέλους στο πλευρό της Σκορδά για τον Παντελίδη «Της λένε να πεθάνουν τα παιδιά σου...»(VIDEO)

Θεωρεί ότι δεν ανταποκρίνεται όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί από τους fan του Παντελίδη στην ιδιοσυγκρασία του αδικοχαμένου τραγουδιστή...

Η παρουσιάστρια του MEGA,  Χριστιάνα Αριστοτέλους, δεν δίστασε την Πέμπτη να εκφράσει την άποψή της για τις ειδήσεις και όλο αυτό που ακολούθησε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Πρώτο της μέλημα, η οικογένειά του... «Δεν έχουν αφήσει σε ησυχία αυτήν την οικογένεια που θρηνεί...»

Φανερά ενοχλημένη με τις διαστάσεις που πήρε η «ανθρωποφαγία ορισμένων» είπε «Πέρα από τα νέα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της επικαιρότητας και τα οποία είναι αναγκαίο να προβληθούν, επικρατεί δυστυχώς μια ανθρωποφαγία».

Δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στη Φαίη Σκορδά, και σε ολον αυτόν τον πόλεμο που δέχεται καθημερινά... λόγω του ότι σχολίασε στην εκπομπή της για την «σκάρτη γκόμενα που γυρνά στα κατεχόμενα».

Δεν την γνωρίζει, δεν τη συμπαθεί, δεν την αντιπαθεί, δεν έχει αποψη για το άτομό της, αλλά όλο αυτό που γίνεται εις βάρος της το κατακρίνει «Αυτό που γίνεται και με την Φαίη Σκορδά και αυτή η επίθεση, η οποία έχει δεχτεί είναι πρωτοφανής. Να πεθάνουν τα παιδιά σου, να πάθεις αυτό, να πάθεις το άλλο...».

Δείτε το video 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top