ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Δάσκαλοι στηρίζουν τους νοσηλευτές και τα αιτήματά τους

Οι Δάσκαλοι στηρίζουν τους νοσηλευτές και τα αιτήματά τους

Η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (ΠΟΕΔ) στηρίζει την Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών και τους εργαζομένους στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, σε σχέση τόσο με τα αιτήματά τους όσο και με το δικαίωμα τους για ισότιμη συμμετοχή στον κοινωνικό διάλογο που αφορά στα ζητήματα που τους επηρεάζουν.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΟΕΔ, “καταδικάζει τις όποιες δηλώσεις πολιτειακών και κομματικών παραγόντων με τις οποίες αποδίδονται σκοπιμότητες στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων” και εκτιμά ότι “δηλώσεις της μορφής αυτής, αντί να συμβάλλουν στην αποκλιμάκωση της έντασης, η οποία έχει ως αιτία τη συνεχιζόμενη εκκρεμότητα στην επίλυση χρόνιων προβλημάτων στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας, την εντείνουν”.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι “στέκεται αλληλέγγυα στην απαίτηση της ΠΑΣΥΝΟ για δρομολόγηση ουσιαστικών διαδικασιών επίλυσης των προβλημάτων τόσο του κλάδου των νοσηλευτών όσο και της Δημόσιας Υγείας ευρύτερα και καλεί τους αρμόδιους να σεβαστούν τις αρχές του δημοκρατικού κοινωνικού διαλόγου”.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top