Δείτε το πρώτο δώρο για το μωράκι που περιμένει η Μαρκέλλα!

Δείτε το πρώτο δώρο για το μωράκι που περιμένει η Μαρκέλλα!

Απο την ώρα που έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της Μαρκέλλας Μαρίνας Κωνσταντίνου, τα δώρα δεν σταμάτησαν να φτάνουν στο σπίτι της.

Απο τα πιο χαρμόσυνα νέα, η εγκυμοσύνη της Σταρ Κύπρου, Μαρκέλλας, αφού η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Καθημερινα σχεδόν θα κάνει μια ανάρτηση για την εγκυμοσύνη, αφού είναι κάτι που επιθυμούσε πολύ , μιας και ειναι χρόνια με τον σύντροφο της!

Ενα παιδί ειναι ευλογία και η ίδια ξέρει καλά ότι δεν υπάρχει ιερότερο πράγμα! Για αυτό φροντίζει να υποδεχτεί το παιδί της με τον πιο όμορφο τρόπο και με τα καλύτερα δώρα!

Το πρώτο δώρο μπιμπερό έφτασε σήμερα στα χέρια της, με την Μαρκέλλα να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους! 

Δείτε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE