Ληστεία σε γνωστή αλυσίδα φούρνων στην Ακροπόλεως – Πρώτα αγόρασε αναψυκτικό και μετά έβγαλε μαχαίρι

Ληστεία σε γνωστή αλυσίδα φούρνων στην Ακροπόλεως – Πρώτα αγόρασε αναψυκτικό και μετά έβγαλε μαχαίρι

Υπόθεση ληστείας σε αρτοποιείο διερευνά η Αστυνομία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, γύρω στις 4.50π.μ. σήμερα, άγνωστο πρόσωπο εισήλθε εντός του αρτοποιείου και αφού πήρε αναψυκτικό από το ψυγείο, κατευθύνθηκε στο ταμείο.

Εκεί, αφού προέταξε μικρό μαχαίρι, ζήτησε από την υπάλληλο, να του δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο. Αφού κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των €150 περίπου, τράπηκε σε φυγή τρέχοντας.

Ο δράστης περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ηλικίας 20 ετών περίπου, ύψους 1.65μ. με 1.70μ.. Κατά τον πιο πάνω χρόνο φορούσε μαύρα ρούχα και σκούφο στο κεφάλι.

Στη σκηνή μετέβηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και παρέλαβαν τεκμήρια.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

ΔΗΣΥ: Τρέχουν για τη συσπείρωση - Η φθορά και η απώλεια ψήφων από το 2016 μέχρι σήμερα

Με τον χρόνο να μετρά αντίστροφα για την κάλπη, στην Πινδάρου καταγράφεται έντονη κινητικότητα, με το βλέμμα στραμμένο όχι μόνο στην πρωτιά αλλά –όλο και πιο έντονα– στον απόλυτο αριθμό των ψήφων. Η εικόνα των τελευταίων μετρήσεων, που φέρνει τον Δημοκρατικό Συναγερμό σε ποσοστά γύρω στο 20–21% και με συσπείρωση κοντά στο 55%, ενεργοποιεί αντανακλαστικά και αναδεικνύει μια κρίσιμη παράμετρο: τη δυνατότητα ανάκτησης απωλειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE