LIFESTYLE

Που φύλαγε τα τραγούδια του ο Παντελίδης;

Που φύλαγε τα τραγούδια του ο Παντελίδης;

Βρέθηκαν 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια...

Στα χέρια της οικογένειας του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη βρίσκεται η συσκευή του κινητού του, στη μνήμη της οποίας βρέθηκαν καταχωρημένα 200 ακυκλοφόρητα τραγούδια σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Οι γονείς του ανακάλυψαν ένα μουσικό «θησαυρό», μιας κι έγραφε μόνος του τα τραγούδια του, στίχους και μουσική. Δεν είχε σπουδάσει, ήταν αυτοδίδακτος και κάθε φορά που του ερχόταν η έμπνευση ηχογραφούσε τις μελωδίες και τα λόγια στο κινητό του τηλέφωνο. Κάποιες φορές έστηνε την κάμερα απέναντί του, έπαιρνε την κιθάρα του και βιντεοσκοπούσε το νέο του κομμάτι. Το ανέβαζε στο Youtube για να μην το χάσει όπως έλεγε και ο ίδιος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας, ο Παντελής Παντελίδης έχει αφήσει αποθηκευμένα στο κινητό του περίπου 200 τραγούδια, νέα, ακυκλοφόρητα.


Σήμερα συμπληρώνονται εννιά μέρες από το θάνατο του Παντελίδη. Στις 10 το πρωί θα τελεστεί το μνημόσυνο του καλλιτέχνη παρουσία της οικογένειάς του, φίλων και συνεργατών του στο νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης.

Άγνωστο παραμένει ακόμα πότε και αν θα ανοίξει το Teatro καθώς οι ιδιοκτήτες, οι συνεργάτες και οι μουσικοί του Παντελίδη παραμένουν μουδιασμένοι από το θάνατό του. Αν υπάρξει πιθανότητα να ανοίξει το νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να βρεθεί ένα όνομα όπως ο Βασίλης Καρράς ή η Πάολα, εκτός αν τη λύση δώσει ένας νεαρότερος καλλιτέχνης όπως ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το καμαρίνι του Παντελή Παντελίδη παραμένει άθιχτο και οι συνεργάτες του θα κληθούν εντός των επόμενων ημερών να μαζέψουν τα προσωπικά του αντικείμενα.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top