ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο 39χρονος πίσω από το εντυπωσιακότερο κτήριο της Κύπρου

Ο 39χρονος πίσω από το εντυπωσιακότερο κτήριο της Κύπρου

Η αυτοκρατορία του κοστολογείται στα $1.500.000.000, αλλά ο ίδιος δηλώνει ότι ζει μια συνετή και απλή ζωή. Ο λόγος για τον Victor Kislyi, τον Λευκορώσσο ιδιοκτήτη, ιδρυτή και εμπνευστή του Wargaming.net.

Του Ανδρέα Χαραλάμπους

Ο υπεύθυνος για το μάλλον πιο εντυπωσιακό οικοδόμημα στη Λευκωσία (αν όχι στην Κύπρο), έχει συγκαταλεχθεί στα 39 του στη λίστα «Bloomberg Billionaires Index», με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε να μετρήσει την περιουσία του.

Το «διαμάντι» της Wargaming.net είναι το «World of Tanks», το οποίο έχει προσελκύσει 150 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και έχει καταγράψει κέρδη $590.000.000 μέσα στο 2015.

Εργοδοτεί 4000 άτομα παγκοσμίως, με αρκετούς από αυτούς να εργάζονται στα ολόφωτα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στην οδό Δημοσθένη Σεβέρη, λίγα μόλις μέτρα από το Προεδρικό Μέγαρο.    

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top