Δραματικές ώρες στη Λεμεσό: Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό

Δραματικές ώρες στη Λεμεσό:  Άνδρας απειλεί να πέσει στο κενό

Σε γερανό, ο οποίος χρησιμοποιείται για την ανέγερση κτηρίου στη Λεμεσό ανέβηκε άνδρας, πατέρας δυο παιδιών και απειλεί να πέσει στο κενό.

Διαπραγματευτής, διερμηνέας και μέλη της Αστυνομίας προσπαθούν αυτή την ώρα, μεσημέρι Κυριακής, 28/2 να  πείσουν τον άνδρα να κατέβει από τον γερανό, ο οποίος είναι ύψους 85 μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για Σύρο, πατέρα δυο παιδιών. Εισήλθε παράνομα στο εργοτάξιο, όπου ανεγείρεται το «Οβάλ» κτήριο, ανέβηκε στο τελευταίο όροφο και κατάφερε να φτάσει στον γερανό. 

Ο άνδρας μέχρι στιγμής δεν συνεργάζεται και φωνάζει «help my children»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».