ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ντροπιαστικό video από το Γυμνάσιο Αγρού στο διαδίκτυο

Ντροπιαστικό video από το Γυμνάσιο Αγρού στο διαδίκτυο

Δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί στο σχολείο τους εδώ και αρκετό καιρό οι μαθητές και οι καθηγητές στο Γυμνάσιο Αγρού.

Bίντεο με την εικόνα που παρουσιάζει το Απεήτειο Γυμνάσιο Αγρού ανέβηκε το πρωί τη Δευτέρα,(29/2) στο διαδίκτυο, από άγνωστο πρόσωπο, εκφράζοντας έτσι την απελπισία για την κατάσταση.  

Το ορεινό εξατάξιο σχολείο αποτελεί ένα απέραντο εργοτάξιο. Εδώ και έξι χρόνια γίνονται εργασίες για την αντισεισμική αναβάθμισή του, από τις Τεχνικές Υπηρεσίες.

Kακοτεχνίες, ρωγμές στους τοίχους, σκουριασμένα κάγκελα, επικίνδυνα φρεάτια, πεταμένα σκουπίδια παντού, σκαλωσιές, προβλήματα με την θέρμανση αυλή και διάδρομοι που μοιάζουν με χιονοδρόμιο το χειμώνα και ηλεκτρονικά καλώδια χωρίς μέτρα ασφάλειας είναι τα κυριότερα προβλήματα του σχολείου.

Οι καθηγητές, οι μαθητές και ο Σύνδεσμος Γονείς νιώθουν εγκαταλελειμμένοι και ζητούν την άμεση παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας.

Δείτε το video:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top