ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δυνατές μεταγραφές στο δυναμικό της Ελληνικής Τράπεζας

Δυνατές μεταγραφές στο δυναμικό της Ελληνικής Τράπεζας

Στασόπουλος και Σπαρσής εντάσσονται στο δυναμικό της τράπεζας

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Κινητικότητα και ανακατατάξεις εντός της Ελληνικής Τράπεζας φέρνει η εργοδότηση  των Φοίβου Στασόπουλου και Δημήτρη Σπαρσή.

Ο κ. Στασόπουλος θα αναλάβει τη διεύθυνση του corporate banking, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος η Κική Παπαδοπούλου, η οποία θα αναλάβει επικεφαλής του τμήματος αναδιαρθρώσεων δανείων, ενώ, ο Δημήτρης Σπαρσής θα αναλάβει επικεφαλής των ασφαλιστικών εργασιών της τράπεζας.

Το προφίλ των δύο στελεχών

Ο Φοίβος Στασόπουλος γεννήθηκε το 1967. Είναι κάτοχος πτυχίου BA Accounting, Finance & Econometrics, από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο Ηνωμένο Βασίλειο και Chartered Accountant (ACA). Το 1993 έγινε μέλος του Institute of Chartered Accountants of England & Wales. Από το 1994 ήταν στέλεχος της Τράπεζας Κύπρου και κατείχε τις θέσεις Διευθυντή Recoveries Διοίκησης, Διευθυντή Επιχειρήσεων Δικτύου Καταστημάτων Λευκωσίας, Περιφερειακού Διευθυντή Δικτύου Καταστημάτων Λευκωσίας, ενώ από το 2007 μέχρι το τέλος του 2013 ήταν Γενικός Διευθυντής Τομέα Μεγάλων Επιχειρήσεων Διοίκησης. Στη συνέχεια αποχώρησε από την Τράπεζα Κύπρου και μέχρι σήμερα ασχολείτο με την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ο Δημήτρης Σπαρσής εργαζόταν στον όμιλο της Λαϊκής Τράπεζας από το 1996 στα τμήματα Μάρκετινγκ, Δημοσίων Σχέσεων και Τραπεζοασφαλειών. Υπήρξε Διευθυντής της Υπηρεσίας Μάρκετινγκ του ομίλου για σειρά ετών. Προηγουμένως εργάστηκε στον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Ως ομιλητής, έχει συμμετάσχει σε σειρά συνεδρίων για θέματα μάρκετινγκ και πωλήσεων και έχει προεδρεύσει σε αρκετά από αυτά τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Όταν η Λαϊκή Τράπεζα έκλεισε λόγω των αποφάσεων του Eurogroup τον Μάρτιο του 2013, συνέχισε την καριέρα του στην Τράπεζα Κύπρου κι έπειτα στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου, την ασφαλιστική εταιρεία γενικού κλάδου του συγκροτήματος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top