LIFESTYLE

Ταλαντούχα Κύπρια «Έχω βιώσει με διάφορους τρόπους τον ρατσισμό, και εδώ στην Κύπρο, και στο εξωτερικό»

Ταλαντούχα Κύπρια «Έχω βιώσει με διάφορους τρόπους τον ρατσισμό, και εδώ στην Κύπρο, και στο εξωτερικό»

Μιλά έξω από τα δόντια και πολλές φορές δεν διστάζει να πει τη γνώμη της για θέματα που ο κόσμος δυσκολεύεται να αποδεχτεί...

Μαριέλλα Σαββίδου: «Έχω βιώσει τον ρατσισμό»

Η Mαριέλλα Σαββίδου έγινε γνωστή ευρέως στην Ελλάδα μέσα από την σειρά «Εθνική Ελλάδος» και μας έκανε όλους περήφανους με το ταλέντο της…

Η Κύπρια πανελίστρια που καθημερινά συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής «Καλημερούδια» δήλωσε «Πιστεύω πως η τηλεόραση χρειάζεται να έχει μια κοινωνική ευθύνη και να δίνει ελπίδα, γι’ αυτό νιώθω πολύ τυχερή που συμμετείχα στη δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη και που κατά κάποιον τρόπο το ¼ αυτής της ομάδας καταγόταν από την Κύπρο.»

Και συνέχισε «Ένιωσα υπερήφανη που με επέλεξαν, γιατί η Εθνική Ελλάδος δεν φοβήθηκε να μιλήσει για την ομοφοβία και για τον ρατσισμό. Ήταν μια ευλογημένη στιγμή για μένα. Τον έχω βιώσει με διάφορους τρόπους και εδώ στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Προσωπικά δεν μπορώ να τον ανεχτώ και πάντα τοποθετούμαι όταν βλέπω τέτοια φαινόμενα, γιατί για μένα η σιωπή ισοδυναμεί με συνενοχή. Και τοποθετούμαι ακόμα κι αυτό σημαίνει κάποιο ρίσκο, γιατί πρωτίστως με αφορά η συνείδησή μου».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top