ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ. Πάγκαλος: «Μας κυβερνούν τσόντες, φασίστες, ηλίθιοι και παράφρονες»

Θ. Πάγκαλος: «Μας κυβερνούν τσόντες, φασίστες, ηλίθιοι και παράφρονες»

Έντονη κριτική στην κυβέρνηση με εκφράσεις πολύ βαριές άσκησε ο πρώην βουλευτής και υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα FΜ.

Για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ανέφερε: «Δεν είχαμε μέχρι τώρα τέτοια εξουσία, η οποία να είναι κατά του δημοκρατικού, κοινοβουλευτικού δημοκρατικού καθεστώτος και να αποτελείται από ανθρώπους φασιστικής, σταλινικής νοοτροπίας! Δεν είχαμε, είναι η πρώτη φορά που έχουμε! Αυτά τα παιδιά τόσο ξέρουν, τόσα λένε». 

Και συνέχισε: «Kοιτάξτε να δείτε τι ηλίθιοι είναι και πώς μπλέκουν οι ίδιοι τα πόδια τους στο χαλί, πέφτουν κάτω και τσακίζονται. Λοιπόν, αν θέλω να πάρω ένα δάνειο για να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ δεν μπορώ, γιατί πρέπει πρώτα να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ και μετά να πάρω το δάνειο. Είναι ηλίθιοι, δεν έχουν κανένα σκεπτικό, κυβερνόμαστε από ηλιθίους και παράφρονες».

«Κάποιοι αναρχοαυτόνομοι, οι οποίοι έχουν προκύψει από τα μεγάλα θέματα, κοινωνικά και οικογενειακά της μεγάλης πόλης και την δημιουργία ανθρώπων που ζουν στο περιθώριο, ένα νέου τύπου περιθώριο, και επίσης τα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ, που δεν είχαν πετύχει αυτά που ήθελαν ή δεν είχαν πετύχει τίποτα και ήθελαν κι άλλη εξουσία για να φάνε κι άλλα», πρόσθεσε.

Μιλώντας για τους ΑΝΕΛ και τον πρόεδρό τους ανέφερε: «Τον Καμμένο τον έβγαλα απ’ έξω, μιλώ για τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο Καμμένος είναι η τσόντα η εξωφρενική! Τώρα, αυτό το ρεύμα κατάφερε λοιπόν και απέκτησε μία ηγεσία, η οποία σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Τσίπρας».

Τέλος αναφερόμενος στον πρωθυπουργό είπε: «Ο Τσίπρας είναι showman, έχει body language, κινήσεις σώματος και χειρισμούς, είναι πρώτης γραμμής, παίζουν ρόλο αυτά στην πολιτική – έχουν σημασία αυτά τα στοιχεία – αυτό ακριβώς συμβαίνει. Σε μεγάλο βαθμό ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Τσίπρας και η επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η επιτυχία του Τσίπρα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top