«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά με φρουτάκια! Μάζεψαν 65 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά με φρουτάκια! Μάζεψαν 65 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Τους ξήλωσαν τα πάντα!

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες έρευες σε διάφορα υποστατικά.

Στη Λεμεσό, τα μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν έρευνες, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σε δύο υποστατικά. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 22 ηλεκτρονικοί υπολογιστές από το πρώτο υποστατικό και 19 από το δεύτερο. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν ως τεκμήρια και θα σταλούν για εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στην επαρχία Πάφου, μέλη του επαρχιακού ΟΠΕ εισήλθαν γύρω στις 9.20μ.μ. σε υποστατικό στην Κάτω Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, ένα τηλεχειριστήριο που ανοίγει την κύρια είσοδο του υποστατικού και το χρηματικό ποσό των €1525.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE