ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά με φρουτάκια! Μάζεψαν 65 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

«Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικά με φρουτάκια! Μάζεψαν 65 ηλεκτρονικούς υπολογιστές

Τους ξήλωσαν τα πάντα!

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου και του ΟΠΕ Λεμεσού, διενήργησαν χθες έρευες σε διάφορα υποστατικά.

Στη Λεμεσό, τα μέλη του ΟΠΕ διενήργησαν έρευνες, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σε δύο υποστατικά. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν 22 ηλεκτρονικοί υπολογιστές από το πρώτο υποστατικό και 19 από το δεύτερο. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν ως τεκμήρια και θα σταλούν για εξετάσεις για να διαπιστωθεί κατά πόσο μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Στην επαρχία Πάφου, μέλη του επαρχιακού ΟΠΕ εισήλθαν γύρω στις 9.20μ.μ. σε υποστατικό στην Κάτω Πάφο. Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 24 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού, ένα τηλεχειριστήριο που ανοίγει την κύρια είσοδο του υποστατικού και το χρηματικό ποσό των €1525.
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top