ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Easyjet: Πάνω από 3 εκατ. επιβάτες στην Πάφο μέσα σε 8 χρόνια

Easyjet: Πάνω από 3 εκατ. επιβάτες στην Πάφο μέσα σε 8 χρόνια

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα για την αεροπορική εταιρεία που μετέφερε 420.000 επιβάτες μέσα στο 2015!

Επιμέλεια: Ματίνα Ζησιάδου

Η βρετανική low-cost αεροπορική εταιρεία, ιδιοκτησίας του Κύπριου επιχειρηματία Στέλιου Χατζηιωάννου, γνωστοποίησε ότι από το 2008 που ξεκίνησε την πρώτη της πτήση προς την Πάφο, έχει μεταφέρει 3 εκατομμύρια επιβάτες προς και από το αεροδρόμιο της Πάφου.\

420.000 επιβάτες το 2015

Σύμφωνα με την εταιρεία «η Πάφος είναι ένας σημαντικός προορισμός για την Easyjet και αποτελεί την πόλη με την μεγαλύτερη επιχειρησιακή λειτουργία στην Κύπρο, στην οποία έχει μεταφέρει πάνω από 420.000 επιβάτες το 2015, κατέχοντας περίπου το 20% του μεριδίου της αγοράς», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

Δημοφιλής προορισμός η Πάφος για τους Βρετανούς

Με το εκτεταμένο δίκτυό της σε δωδεκάμηνη βάση από/προς την Πάφο, με 12 πτήσεις την ημέρα, η Easyjet ενώνει την πόλη της Πάφου με πέντε αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου -Λονδίνο Gatwick, Λονδίνο Luton, Μάντσεστερ, Μπρίστολ και Εδιμβούργο. «Η Πάφος και γενικότερα η Κύπρος έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλείς προορισμοί για τους Βρετανούς τουρίστες», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top