Λεμεσός: Μεγάλη επιχείρηση πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου – Συλλήψεις και κατασχέσεις Η/Υ

Λεμεσός: Μεγάλη επιχείρηση πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου – Συλλήψεις και κατασχέσεις Η/Υ

Η Αστυνομία, συνεχίζοντας τη δραστηριότητά της για καταπολέμηση του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου, προέβη το βράδυ της Παρασκευής 4/3, σε συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λεμεσού.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που διενεργήθηκε από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ερευνήθηκε με δικαστικό ένταλμα υποστατικό, ιδιοκτησία τριών προσώπων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο υποστατικό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 44 ηλεκτρονικοί υπολογιστές που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου και χρηματικό ποσό, ύψους €58. 

Σχετικά με την εν λόγω υπόθεση συνελήφθηκαν δύο πρόσωπα και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE